Türkiye

Diyarbakır uçağında canlı bomba ihbarı

Anadolu Jet'in saat 14:00'te Diyarbakır-Ankara seferini yapan uçağı canlı bomba ihbarı nedeniyle kalkış öncesi durduruldu. Bomba imha ekibi uçağı aradıktan sonra ihbârın asılsız çıktığı anlaşıldı.

Konular: Türkiye
Anadolu Jet Uçağı bomba ihbarı nedeniyle durduruldu [Fotoğraf: Twitter/@YILMAZAKINCI1]

diyarbakır'dan saat 14'te kalkmak üzere olan anadolu jet uçağının bagajında bomba arandı. tahliye edilen yolcular da arandıktan sonra bomba imha ekibi uçağın içinde arama yaptı. ihbârın asılsız çıktığı anlaşıldıktan sonra yolcular uçağa geri alındı. 

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;