Türkiye

Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nu tebrik etti

CHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayı'nda Muharrem İnce'yle verdiği genel başkanlık yarışını kazanan Kemal Kılıçdaroğlu'na, Köşk'ten kutlama mesajı geldi.

Konular: Türkiye
Erdoğan, bir süredir gerginlik yaşadıkları Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni dönemini tebrik etti. [Fotoğraf: AA]

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kurultayda 740 oyla yeniden seçilen chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nu telgrafla tebrik etti. başbakan ahmet davutoğlu da, kılıçdaroğlu'nu kutladı.

erdoğan ve kılıçdaroğlu arasında bir süredir gerginlik var. chp cumhurbaşkanı erdoğan'ın yemin törenine katılmadı. cumhurbaşkanı ile ana muhalefet liderinin 30 ağustos töreninde tokalaşmadığı görüntüler de kameralara yansıdı. kılıçdaroğlu, 'savaş gibi olağanüstü durumlar' dışında erdoğan ile görüşmeyeceğini söyledi. erdoğan'ın ilk yurtdışı seyahatine de chp'den temsilci katılmadı. erdoğan da muhalefetten katılım olmazsa, bu davetlerin sürekli olmayacağı mesajını verdi.  

çankaya köşkü'ne de çıkmayan kılıçdaroğlu, "muhatabımız cumhurbaşkanı değil, başbakan ve hükümet" demişti.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;