Bilim-Teknoloji

Facebook logosu yenilendi

Sosyal Facebook, kurulduğundan bu yana değişmeyen logosunun tasarımında bazı değişiklikler yaptı. Küçük düzenlemeler içeren yeni logo daha modern bir görünüme kavuştu.

Konular: Bilim-Teknoloji
Yeni Facebook logosu eskisine fazlasıyla benziyor
Yeni Facebook logosu eskisine fazlasıyla benziyor

firmaların belli dönemlerde logolarında düzenlemeler yapması değişen tasarım anlayışına uyum sağlamak adına atılmış adımlardan birisi olarak görülüyor. bu düzenlemelerden biri de sosyal facebook tarafından yapıldı. firma, logosunda yaptığı küçük düzenlemelerle daha modern bir görünüme kavuştu. 

facebook logosundaki en büyük değişiklik ‘a’ harfinde yaşandı. logonun diğer harflerinde de ufak tefek düzenlemeler yapılmış olsa da ‘a’ harfinin kullanımı tamamen farklı bir şekle döndürüldü. eskisine fazlasıyla benzeyen yeni logo, küçük düzenlemelerle yeni bir forma kavuştu. 

logonun duyurusu facebook’un tasarımcılarından christophe tauziet tarafından duyuruldu. tauziet yeni logoyu twitter’da yayınladığı ‘facebook’un yeni tasarımına merhaba diyoruz’ mesajı ile tanıttı.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;