Türkiye

İnce yeni İçişleri Bakanlığı Müsteşarı

Selami Altınok'un Emniyet Genel Müdürü olmasıyla boşalan İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı'na, Muhterem İnce getirildi.

Konular: Türkiye
[Fotoğraf: @muhteremince / Twitter]

resmi gazete'de yer alan bakanlar kurulu kararına göre, içişleri bakanlığı müsteşarlığı'na 1 haziran'da artvin valiliği'ne atanan muhterem ince getirildi. ince, artvin valisi olmadan önce içişleri bakanlığı personel genel müdürü'ydü.

1971 doğumlu ince, istanbul üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi'nden mezun oldu.

kırıkkale-sulakyurt, adıyaman-samsat erzurum-narman, çanakkale-eceabat kaymakamlığı yaptı.

içişleri bakanlığı'nda eğitim dairesi başkanlığı'ndan sonra personel genel müdürlüğü'nde daire başkanı oldu. 2014 yılında personel genel müdürü olarak görevlendirildi. resmi gazete'nin 1 haziran 2016 tarihli sayısında yayımlanan valiler kararnamesi ile artvin valiliği görevine atandı.

celalettin lekesiz yaklaşık iki yıldır sürdürdüğü emniyet genel müdürlüğü görevinden alınmış, yerine bir dönem istanbul emniyeti'nin de başında olan, içişleri bakanlığı müsteşarı selami altınok getirilmişti.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;