Türkiye

IŞİD'in kaçırdığı askerler şehit oldu

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab bölgesinde görevdeyken IŞİD tarafından kaçırılan iki astsubayın şehit olduğu açıklandı.

türk silahlı kuvvetlerinden 29 kasım 2016'da yapılan açıklamada, fırat kalkanı harekatı kapsamında iki askerle irtibatın kesildiği bildirilmişti.

astsubay muhammet duran keskin ve astsubay kıvanç kaşıkçı'nın ailelerine, dün gece evlatlarının şehit olduğu haberi verildi. 

astsubay keskin'in şehit olduğu haberi adana merkez seyhan ilçesinde ikamet eden anne elif keskin'e askeri yetkililerce iletildi. keskin'in evinin bulunduğu sokağa belediye görevlileri tarafından taziye çadırı kuruldu.

astsubay kıvanç kaşıkçı'nın şehit olduğu haberi de çanakkale'de yaşayan ailesine verildi.

bu sırada fenalaşan baba ramazan kaşıkçı, sağlık ekipleri tarafından hazır bekletilen ambulansla çanakkale devlet hastanesi'ne götürüldü.

şehit askerlerin cenazeleri kilis'e getirildi, ardından memleketlerine gönderilecek. 

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;