Haber

İsrail askeri köpeklerle saldırdı

Kameraların kaydettiği olayda, Batı Şeria'daki yerleşimleri protesto eden grubun üzerine salınan köpek Filistinli genci hastanelik etti.

Konular: Ortadoğu

Haberin Öne Çıkanları

Yerleşim protestosu

Gözaltına alındı

Tepki topladı

Yaralan genç gözaltında durumunun ciddileşmesi üzerine hastaneye kaldırıldı. [AFP]

israil askerleri batı şeria'da gösteri yapan filistinli gençlere eğitimli köpeklerle müdahalede bulundu.  

cuma günü yaşanan olayda, askerlerin karf kaddum köyünde batı şeria’da yahudi yerleşim yerleri inşa edilmesini protesto eden gençlerin üzerine saldığı köpek bir filistinli'yi bileğinden yakaladı.
 
köpeğin dişlerini geçirdiği 24 yaşındaki ahmed şakir isimli genç, yerlerde sürüklendi. kameralara yansıyan olayda filistinli genci köpeğin dişleri arasından almakta zorlanan israilli askerlerle diğer göstericiler arasında arbede yaşandı. 
 
kalabalığı göz yaşartıcı gazla dağıtan israil askerleri, köpeğin yaraladığı şakir'le birlikte bir grup filistinliyi gözaltına aldı. şakir'in gözaltındayken durumunun kötüleşmesi üzerine hastaneye sevk edildiği bildirildi.
 
 
kaynak: ajanslar
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;