Basketbol

Karşıyaka öne geçti

Türkiye Basketbol Ligi final serisinde Anadolu Efes’i sahasında 71-65 mağlup eden Pınar Karşıyaka 2-1 öne geçti.

Konular: Spor
Seride dört galibiyete ulaşan şampiyon olacak. [Fotoğraf: AA]

serinin dördüncü maçı 16 haziran’da izmir’de oynanacak. karşıyaka iki maç daha kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek. karşıyaka son şampiyonluğunu 1987’de kazanmıştı.

karşıyaka’da darrly strawberry 26 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi oldu. bobby dixon 12 sayı ve 4 asist ile oynadı. juan palacios ise 9 sayı ve 10 ribaund ile karşılaşmayı tamamladı.

anadolu efes’te süre alan tüm oyuncular skora katkı verirken sadece iki isim çift haneli sayı üretti. dario saric 13 sayı, 11 ribaund ve 4 asist ile maçı noktaladı. stephane lasme ise 10 sayı ve 7 ribaund ile oynadı. nenad krstic sakatlanarak oyunu sedye ile terk etti.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;