Türkiye

Kayıp çocuk ölü bulundu

Kars'ta iki gün önce kaybolan dokuz yaşındaki Mert Aydın'ın cesedi, Kars merkeze beş kilometre uzaklıkta, Ardahan yolu üzerindeki Karadağ Çöplüğü'nün yanında bulundu.

Konular: Türkiye

Haberin Öne Çıkanları

Yemek götürüyordu

Görüntüleri bulunmuştu

Soruşturma sürüyor

Mert'in kayıp ilanları şehrin çeşitli noktalarına asılmıştı. [AA]

kars kent merkezine beş kilometre uzaklıkta, ardahan yolu üzerindeki karadağ çöplüğü'nün hemen yanındaki boş bir tabyanın içinde bulunan çocuk cesedinin 9 yaşındaki mert aydın'a ait olduğu belirlendi.

polisin aramasıyla olay yerine gelen yakınları, küçük çocuğu teşhis etti. mert'in kıyafetleri ise tabyanın dışında bulundu. 

kars valisi eyüp tepe, güvenlik güçlerinin olayı soruşturmaya devam ettiklerini vurguladı. tepe, ''amacımız şu anda şahsın yakalanması. olayın failinin ele geçirilmesi çok önemli. emniyet personelimiz çalışmalarına devam ediyor. bu olaya 'insanım' diyen herkes üzülür'' dedi.

mert aydın'ın cesedi otopsi için erzurum adli tıp kurumu'na gönderildi.

ilk incelemelere göre, küçük çocuğun boğularak öldürüldüğü şüphesi üzerinde duruluyor.

mobese görüntüleri bulunmuştu

kars emniyet müdürlüğü, babasına yemek götürdükten sonra kaybolan 9 yaşındaki mert aydın'ın mobese tarafından kaydedilen son görüntüsünü basınla paylaşmıştı. 

sekiz saniye süren görüntülerde, çocuğun digor pazarı mevkiinde bir adamla yürüdüğü anlar yer alıyordu. 

kaynak: doğan haber ajansı ve aa

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;