Türkiye

Kılıçdaroğlu: Çankaya'da terörün önlenmesiyle ilgili konuşacağız

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çankaya Köşkü'nde Çarşamba günü yapılacak üçlü görüşme için, "Terörün önlenmesi konusunda düşüncelerimiz, önerilerimiz varsa eleştirilerimiz, bunları ifade edeceğiz" dedi.

Konular: Türkiye
[Fotoğraf: AA]

chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, ankara yenimahalle belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte, şehit yakınları ve gâzilerle bir araya geldi. belediye binasına gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan kılıçdaroğlu, başbakan binali yıldırım'ın daveti üzerine mhp genel başkanı devlet bahçeli'nin de katılımıyla çarşamba günü çankaya köşkü'nde yapılacak toplantıyla ilgili soru üzerine, "sayın başbakanın daveti üzerine gidiyoruz. terörün önlenmesi konusunda düşüncelerimiz, önerilerimiz, varsa eleştirilerimiz bunları ifade edeceğiz. sayın başbakan belki farklı bir sunuş yapacaktır. bizi bilgilendirecektir, bizim görüşlerimize ihtiyaç duyarsa biz bu görüşlerimizi kendilerine aktaracağız" dedi.

meclis'e sunulan anayasa değişikliğinin görüşmede gündeme gelip gelmeyeceğine yönelik soruya ise kılıçdaroğlu, söz konusu metni gördüğünü belirterek, "fakat gündem çok sıcak. hâlâ ağır yaralılarımız var, şehitlerimiz yeni toprağa verildi. dolayısıyla bu sıcak gündem içinde anayasayı konuşmayı çok doğru bulmadım. önümüzdeki süreç içerisinde o konuda düşüncelerimizi aktaracağız, kamuoyuyla paylaşacağız" yanıtını verdi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;