Türkiye

Kocaeli’de çifte kadın cinayeti

Kocaeli’de bir kişi resmi nikâhlı eşini ve birlikte yaşadığı kadını pompalı tüfekle öldürdü. Kaçan şüpheli gözaltına alındı.

Konular: Türkiye
Biri resmi nikahlı iki eşini de öldüren Levent Ser olaydan sonra yakalandı. [Fotoğraf-AA]

izmit kuruçeşme mahallesi'ndeki evine gelen levent ser, nikâhlı eşi 33 yaşındaki fatma ser ve birlikte yaşadığı 20 yaşındaki inci ateş ile henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı.

tartışmanın büyümesi üzerine levent ser evde bulunan pompalı tüfekle fadime ser ve inci ateş'e ateş etmeye başladı. olayda her iki kadın vücuduna aldığı saçmalarla ağır yaralanırken, levent ser evden kaçtı.

silah sesini duyan çevredekilerin haber vermesiyle eve gelen 112 acil servis ekipleri, fatma ser’in hayatını kaybettiğini belirledi. 

yaralı halde bulunan ve izmit seka devlet hastanesi'ne kaldırılan inci ateş de müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

polis ekipleri olaydan sonra kaçan şüpheliyi aynı mahalledeki çamlık alanda yakaladı.

olayla ilgili soruşturma sürüyor.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;