NBA

LeBron James yine zirvede

NBA'de en çok forması satılan basketbolcular açıklandı. LeBron James takım değiştirmesine karşın üst üste beşinci kez zirvede yer aldı.

Miami Heat ile üst üste iki NBA şampiyonluğu yaşadı. [Reuters]

miami heat'te geçirdiği dört yılın ardından cleveland cavaliers'a transfer olan lebron james, forma satış rakamlarında yine zirveyi kimseye bırakmadı.

nba'de beş yıldan beri en çok lebron james'in forması satılıyor.

golden state warriors'tan stephen curry ikinci sırada.

ilk beşin diğer isimleri ise oklahoma city thunder'dan kevin durant, los angeles lakers'tan kobe bryant ve chicago bulls'tan derrick rose.

lebron, miami'de 6 numaralı formayı giyiyordu, cleveland'daki numarası 23.

cleveland takım olarak da listede ilk sırada. onu warriors, lakers ve spurs takip ediyor.

kaynak: reuters
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;