Türkiye

Meclis'te fazla mesai

Meclis'in 1 Temmuz'da tatile girmeyerek 25 Temmuz'a kadar çalışmasını öngören AK Parti önerisi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Konular: Türkiye, Siyaset
Meclis TBMM main
Tasarının Meclis tatile girmeden geçmesi bekleniyor. [Fotoğraf: AA-Arşiv]

genel kurul'da, ak parti'nin, ar-ge kanun tasarısı ile bazı uluslararası anlaşmaları gündemin ön sıralarına alan ve meclis'in 1 temmuz'da tatile girmeyerek 25 temmuz'a kadar çalışmasını içeren önerisi görüşüldü.

öneriye chp grup başkanvekili engin altay tepki gösterdi.

altay, "iktidar bunu hazırlarken ramazan'ı unuttu herhalde. bu sene oruç tutmayacaksınız galiba. bu mübarek aya girerken insan allah'tan korkar, meclis personelini düşünür. ne kadar ayıp ve günah. muhalefet partisi olarak söylüyorum; biz burada temmuz ayı boyunca her 5 dakikada bir 185 milletvekilini göreceğiz" dedi.

konuşmaların ardından ak parti'nin önerisi kabul edildi.

buna göre, meclis 25 temmuz'a kadar, salı günleri 15.00-21.00, çarşamba ve perşembe günleri 14.00-21.00 saatleri arasında çalışacak.

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;