Transfer

Mourinho: Courtois Chelsea'ye dönecek

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Atletico Madrid'de kiralık oynayan kaleci Courtois'in İngiliz kulübüne geri döneceğini söyledi.

Mourinho, Chelsea'deki ikinci dönemini yaşıyor. [Fotoğraf: Getty Images]

portekizli teknik adam, üç sezondur atletico madrid kalesini koruyan belçikalı genç file bekçisinin geleceğiyle ilgili ispanyol marca gazetesi'ne konuştu.

jose mourinho, bonservisi chelsea'de olan courtois'in dünya kupası bittiğinde, stamford bridge'e döneceğini belirtti. mourinho, bu konunun kapandığının da altını çizdi.

takviye yapmayı düşündükleri forvet hattına diego costa'yı transfer etmek istediklerini doğrulayan 51 yaşındaki teknik adam, "diego costa takımımda görmek istediğim oyunculardan biri. kulübü bu konuda bilgilendirdim ve transferi gerçekleştirecekleri konusunda onlara güvenim tam" değerlendirmesinde bulundu.

thibaut courtois ve diego costa, geçen sezon atletico madrid formasıyla ispanya birinci futbol ligi'nde (la liga) şampiyonluk yaşarken, uefa şampiyonlar ligi'nde de final oynama başarısı gösterdi.

mourinho yönetimindeki chelsea ise premier league'i manchester city ve liverpool'un arkasında üçüncü sırada tamamlayarak şampiyonlar ligi'ne katılma hakkı elde etti.

kaynak: aa
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;