Türkiye

Osmaniye'ye havan mermisi atıldı

Osmaniye’nin Selimiye ve Gebeli mahallelerinde 3 evin bahçesine atılan 5 havan mermisiyle 3 kişi yaralandı.

Konular: Türkiye, PKK

osmaniye’nin amanos dağları eteğindeki iki mahalleye 5 havan mermisi atıldı. selimiye ve gebeli mahallelerinde 3 evin bahçesine düşen havan mermilerinin şarapnel parçalarının isabet ettiği anne ile çocuğu dahil 3 kişi yaralandı.

olay, saat 15.45 sularında gebeli ve selimiye mahalleleri'nde meydana geldi. evinin bahçesinde oturan 33 yaşındaki mehtap yücel ve 4 yaşındaki oğlu ihsan ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, şarapnel parçalarının isabet etmesi sonucu yaralandı. yaralı anne ve oğlu kaldırıldığı kadın ve çocuk hastanesi'nde tedaviye alındı. 

saldırıda bazı evlerin camları kırıldı, bir evin de bahçe duvarı yıkıldı. 

"yaralıların sağlık durumu iyi"

osmaniye valisi kerem al, saldırıya hedef olan bölgelerde incelemelerde bulundu.

vali al, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2 mahalleye 5 havan mermisi atıldığını söyledi.

olayda yaralanan anne ve oğlunun hastanedeki kontrollerinin sürdüğünü belirten al, diğer yaralının ise ayakta tedavi edildiğini dile getirdi. vali al, "yaralıların sağlık durumu iyi. şu an teröristlere yönelik takip çalışmaları devam ediyor." ifadelerini kullandı.

kaynak: dha, aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;