Futbol

Rakitic imzayı attı

26 yaşındaki futbolcu, Barcelona ile beş yıllık sözleşme imzaladı. Hırvat orta saha oyuncusu yeni takımında dört numaralı formayı giyecek.

Konular: Spor
Rakitic 2011'den beri Sevilla forması giyiyordu. [Fotoğraf: AFP]

ivan rakitic, barcelona’da sağlık kontrolünden geçtikten sonra kulüp başkanı josep maria bartomeu’nun da bulunduğu bir törende sözleşmeye imza attı.

hırvat futbolcu, takımda iz bırakan eski yıldızlar ronald koeman ve josep guardiola’nın izinden giderek dört numaralı formayı seçti.

rakitic, 2011’den bu yana sevilla formasını giyiyordu. daha önce ise schalke ve basel’de oynamıştı.

rakitic’in barcelona’da cesc fabregas’ın boşluğunu doldurması bekleniyor. kulüp geçen hafta fabregas’ın premier league ekibi chelsea’ye gideceğini duyurmuştu.

kaynak: al jazeera ve ajanslar

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;