Transfer

Salih Uçan resmen Roma'da

Fenerbahçe, Salih Uçan'ın kiralık olarak transferi için Roma ile anlaştığını borsaya bildirdi.

Salih, Roma'da da 48 numaralı formayı giyecek. [Roma]

roma, salih uçan'ın 2014/2015 sezonunda kiralanması karşılığında fenerbahçe'ye 4 milyon 750 bin euro ödeyecek.

sözleşme kapsamında roma’nın ikinci yıl için ücretsiz uzatma opsiyonu ve 2015/2016 sezon sonunda 11 milyon euro bedel ile oyuncunun bonservisini satın alma opsiyonu var.

yine karşılıklı yapılan anlaşma gereği salih uçan, roma tarafından 11 milyon euro bedel ile sigortalanacak. ,

imza sonrası konuşan salih uçan "emeği geçen herkese teşekkürler. başta fenerbahçe başkanımız aziz yıldırım olmak üzere, roma'da da sabatini ve hocamız rudi garcia'ya da teşekkür ederim. özellikle aziz başkanıma da bana bu fırsatı verdiği için teşekkür ederim. mutluyum. çok güzel" diye konuştu.

salih uçan, gün içerisinde roma'da sağlık kontrolünden geçmişti. 

aykut kocaman döneminde yıldızı parlayan fakat ersun yanal'ın gelmesiyle forma şansı bulmakta zorlanan genç futbolcu fenerbahçe'ye iki sene önce bucaspor'dan transfer olmuştu.

muğla doğumlu salih uçan kariyerine marmaris belediyespor'da başladı. genç futbolcu, fenerbahçe'de olduğu gibi roma'da da doğduğu şehrin plaka kodu olan 48 numaralı formayı giyecek.

kaynak: al jazeera

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;