Türkiye

'Selfie' çekerken canından oldu

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde son dönemde popüler olan tarzda fotoğraf çekmek için bir inşaat kulesine çıkan bir kişi düşerek hayatını kaybetti.

Konular: Türkiye
Kişinin kendi fotoğrafını çekmesi anlamına gelen 'selfie' dünyanın her yerinde popüler oldu. [Shutterstock]

30 yaşındaki halis türk ve 28 yaşındaki arkadaşı semih altınay, sosyal paylaşım sitesine yüklemek amacıyla birlikte 'selfie' fotoğraf çekmek istedi.

Türk'ün ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. [DHA]

türk ve altınay, cep telefonuyla kişinin kendi fotoğrafının çekmesi anlamına gelen 'selfie' çekimi için yanlarındaki üç kişiyle birlikte sanayi sitesi inşaatının gözetleme kulesine çıktı. ancak kulede yaslandıkları direk kırıldı. iki kişi yaklaşık 6 metre yüksekten düşerek yaralandı. uludağ üniversitesi tıp fakültesi hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan halis türk müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

kolu kırılan altınay'ın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. 

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;