Amerika Açık

Sharapova Wozniacki’ye elendi

Amerika Açık’ın favorilerinden Maria Sharapova, eski 1 numara Caroline Wozniacki’ye üç sette yenildi ve dördüncü turda havlu attı.

Konular: Spor, Tenis
Wozniacki, Sharapova ile sekizinci buluşmalarında üçüncü kez kazandı. [Fotoğraf: Reuters]

10 numaralı seri başı caroline wozniacki, basit hata sıkıntısı yaşayan rus rakibi karşısında ilk seti 6/4 kazandı.

5 numaralı seri başı maria sharapova basit hata problemini ikinci sette tam olarak çözemese de puan vuruşlarında etkili oldu ve tüm servislerine tutunduğu seti 6/2 aldı.

final setinde servis kırma şansı yakalayamayan sharapova, iki servisini wozniacki’ye kaptırdı ve 6/2’lik set skorunun ardından turnuvaya dördüncü turda havlu attı.

sharapova’nın elenmesiyle birlikte, serena williams ve eugenie bouchard haricinde ilk sekizden kimse kalmadı.

caroline wozniacki’nin çeyrek finaldeki rakibi 13 numaralı italyan seri başı sara errani olacak.

errani, dördüncü turda mirjana lucic-baroni’yi üç sette yendi.

dokuz numaralı seri başı jelena jankovic’i yenen belinda bencic ve 14 numaralı seri başı lucie safarova’ya set vermeyen peng shuai de çeyrek finale yükseldi.

federer dört sette kazandı

tek erkeklerde ise beş amerika açık şampiyonluğu bulunan roger federer, yağmur yüzünden ara verilen maçta marcel granollers’i dört sette yendi.

ispanyol rakibi önünde ilk seti 6/4 kaybeden isviçreli raket, sonraki setlerde rakibine birer oyun verdi ve dördüncü tura yükseldi.

19 numaralı seri başı feliciano lopez, avusturyalı dominic thiem’e yenilerek elendi.

diğer seri başlarından marin cilic, gilles simon, grigor dimitrov, gael monfils, roberto bautista ve tomas berdych ise maçlarını kazanarak dördüncü tura çıktı.

kaynak: al jazeera ve reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;