La Liga

Suarez ilk kez Camp Nou'da

Barcelona'nın yeni yıldızı Luis Suarez, Katalan ekibinin formasını ilk kez giydi. Barcelona, Meksika ekibi Leon'u 6-0 mağlup etti.

Konular: Spor, Futbol
Suarez, Barcelona formasıyla çıktığı ilk maçta 14 dakika sahada kaldı. [Fotoğraf: AFP]

cas tarafından barcelona ile antrenmanlara ve hazırlık maçlarına çıkma hakkı geri verilen suarez, hazırlık maçında ilk kez camp nou'ya çıktı.

uruguaylı golcü 76'ncı dakikada rafinha'nın yerine oyuna dahil oldu.

uruguaylı futbolcu, cezası nedeniyle bu sezon 24 ekim tarihine kadar barcelona'nın hiçbir resmi maçında forma giyemeyecek.

katalan ekibinin golleri neymar (2), munir (2), sandro ve messi'den geldi. lionel messi, maçın en iyi oyuncusu seçildi.

dünya kupasında italyan rakibi chiellini'yi ısırmasından dolayı fifa tarafından verilen cezası hafifletilen uruguaylı luis suarez, dört ay resmi maçlardan men edilmişti.

yeni transferler tanıtıldı

barcelona kulübü, 2014-2015 sezonu öncesinde yeni transferlerini nou camp stadı'nda taraftarlarına tanıttı.

joan camper kupası için meksika'nın leon takımıyla oynadığı özel maç öncesinde sahaya çıkan barcelona'nın yenileri, teknik direktör luis enrique ve oyuncular luis suarez, rakitiç, ter stegen, bravo, mathieu ve vermaelen'in taraftarlara tanıtımı yapıldı. barça taraftarı en çok luis suarez ve rakitiç'i alkışladı.

teknik direktör luis enrique, yaptığı konuşmada, "en büyük hedefimiz, sezon sonunda bu takımdan ve çalışmalarımızdan gurur duymanız. işlerin istediğimiz gibi yolunda gitmediği anlarda sizlerin desteğine ihtiyacımız olacaktır" dedi.

takım kaptanı xavi hernandez de "başarılı olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diyerek, taraftarlarına başarı sözü verdi.

kaynak: al jazeera ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;