Galatasaray

'Ünal Aysal bizi bırakma'

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, futbolculara moral yemeği verdi. Restaurant önünde toplanan taraftarlar 'Ünal Aysal bizi bırakma' diye tezahüratta bulundu.

olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıklayan ünal aysal, cuma günü oynanacak sivasspor maçı öncesi futbolculara moral yemeği verdi.

florya'daki bir restoranda düzenlenen yemeğe, ünal aysal, icra kurulu başkanı lutfi arıboğan, eski şişli belediye başkanı mustafa sarıgül, futbolcular ve teknik heyet katıldı.

yemek sırasında restoranın önünde toplanan bir grup aysal'a sevgi gösterisinde bulundu. ünal aysal, taraftarların tezahüratlarının ardından pencereden taraftarlara el salladı.

taraftarlar futbolculara da tek tek tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundu.

teknik direktör cesare prandelli ve futbolcular felipe melo, burak yılmaz ve selçuk inan da, kendisini destekleyen taraftarlara camdan el sallayarak teşekkür etti.

'camia en doğru seçimi yapacaktır'

yemek sonrası aysal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "daha olayın başındayız. tahmin ediyorum camia en doğru seçimi yapacaktır. camiamıza güvenin. gerisi kolay." dedi.

kendisini desteklemeye gelen taraftarlarla ilgili olarak ise aysal, "bu tablo bir aile tablosu. benim içinde doğduğum ve bundan sonra da içinde olacağım bir tablo. kendilerine teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

kaynak: al jazeera ve dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;