Türkiye

Vezneciler saldırısı kurbanları: Esra ve Hakan Tekin

Vezneciler’deki bombalı saldırıda yaşamını yitiren sivillerden 4’ünün cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından yakınları tarafından alındı. Ölenler arasında Esra ve Hakan Tekin çifti de var.

Konular: Türkiye
Esra ve Hakan Tetik çifti

vezneciler’deki bombalı saldırıda yaşamını yitiren sivillerden 4’ünün cenazesi adli tıp kurumu’ndaki işlemlerinin ardından yakınları tarafından alındı. yaşamını yitirenlerden esra tekin ve hakan tekin çiftinin cenazeleri de yakınları tarafından adli tıp kurumu’ndan alınarak zeytinburnu kozlu mezarlığı’ndaki gasilhaneye götürüldü. işadamı hakan tekin’in istanbul üniversitesi’nde çalışan eşi esra tekin’i işe bırakırken saldırıya yakalandıkları belirlendi. istanbul üniversitesi de esra tekin için taziye mesajı yayınladı.

Elif Tutuş İnce, eşi ile
saldırı sırasında yaşamını yitiren elif tutuş ince’nin patlamanın olduğu caddede bir banka şubesinde çalıştığı ve işe giderken yaşamını yitirdiği belirlendi. ince’nin cenazesi bu akşam götürüleceği memleketi malatya’da yarın toprağa verilecek.

hayatını kaybeden bir diğer kişi olan ahmet bayraktar’ın da cenazesinin yakınları tarafından alındığı belirtildi.

Şehit polisler
[[Fotoğraf: DHA]]

vezneciler'dekji saldırıda şehit olan polislerin kimlikleri de belli oldu. şehit 7 polisten 6'sının isimleri şöyle ;

ramazan kırboğa, emrah pekdoğan, kadir cihan karagözlü, duha beker, gökhan topçü ve aracı kullanan yaşar özlem.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;