Türkiye

Yıldırım iki can aldı

Kastamonu ve Van’da yıldırım çarpması sonucu iki kişi öldü, üç kişi yaralandı.

Konular: Türkiye
Kastamonu'da yıldırım çarpan Saniye Karahasanoğlu hayatını kaybetti. [Fotoğraf-AA]

kastamonu’nun devrekani ilçesinde merada hayvanlarını otlatan 37 yaşındaki saniye karahasanoğlu’nu yıldırım çarptı. karahasanoğlu, olay yerinde yaşamını yitirdi.

karahasanoğlu’nun cenazesi, 112 acil sağlık ekipleri tarafından otopsisi yapılmak üzere devrekani devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

van’da bir ölü üç yaralı

van'ın saray ilçesi zincirkıran mahallesi'nde oturan ve komşudan misafirlikten dönen halise dinçer ve şemsiye dinçer'e yıldırım çarptı. şemsiye dinçer hayatını kaybederken, halise dinçer ise ağır yaralandı.

özalp ilçesinde ise hatice günaydın ve muhammed keleşoğlu'nu yıldırım çarptı. yaralanan günaydın ve keleşoğlu özalp devlet hastanesine kaldırıldı.

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;