Fenerbahçe Ülker

Fenerbahçe Ülker CSKA'yı yıktı

Euroleague Top 16 F Grubu'nda lider CSKA Moskova'ya konuk olan Fenerbahçe Ülker, 81-75'lik galibiyetle rakibini yakaladı.

Fenerbahçe Ülker'in sekiz maç sonunda altı galibiyeti bulunuyor. [Fotoğraf: AA]

karşılaşmaya 10-0'lık seriyle başlayan fenerbahçe ülker, ilk çeyreği 17-10, devreyi ise 39-37 önde tamamladı.

son 10 dakikaya 59-58 önde giren sarı lacivertli ekip, maçı da 81-75 kazandı ve euroleague'de art arda sekizinci deplasman galibiyetini aldı.

fenerbahçe ülker bu sonuçla f grubu'nda sekiz maç sonunda altı galibiyete ulaştı ve cska moskova'yı yakaladı.

rakibine istanbul'daki maçta üç sayı farkla yenilen sarı lacivertli ekip, rövanşı altı farkla alarak ikili averajda rakibine üstünlük kurmayı da başardı.

fenerbahçe ülker'de goudelock ve vesely 14'er sayıyla oynadı. cska moskova'da ise de colo 18 sayıyla maçın en skoreri oldu.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;