Galatasaray - Fenerbahçe derbisi

'Gerginlik futbolun önüne geçti'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, derbide futbol oynamak için çok uygun bir ortam olmadığını belirtti.

Konular: Spor, Futbol, Fenerbahçe
Fenerbahçe ligin ilk yarısında evinde oynadığı derbide Galatasaray'ı 2-0 mağlup etmişti.
Fenerbahçe ligin ilk yarısında evinde oynadığı derbide Galatasaray'ı 2-0 mağlup etmişti. [AA]

galatasaray'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından konuşan yanal, deplasmana kazanmak için geldiklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

sahaya her zamanki gibi kazanmaya yönelik bir kadro sürdüklerini belirten ersun yanal "gerginlik maçın önüne geçti. tartışılacak hakem kararları vardı, oyun çok fazla durdu. sertlik ve sertliğn getirdiği gerginlik futbolu engelledi. eksik kaldık. eksik kaldığımız dakikalarda oyun kontrolünü ele geçirdik. golü bulamadık. puan farkı 10'a düştü" ifadelerini kullandı.

ersun yanal, derbilerin türkiye'de kötü geçtiği yorumu üzerine ise "ne zaman savaş başlıklarını atmayacağız, o zaman futbol olacak. futbol savaş değil, futbol bir oyun. savaş başlıklarını atmayalım, barış başlıklarını atalım. biz biraz abartıyoruz, maalesef bugün de futbolun dışına çıkıyoruz" dedi. 

yanal, bir gazetecinin "mancini 'her yönüyle liderliği hak eden bir rakibimiz var' dedi. bununla ilgili ne söylemek istersiniz" şeklindeki sorusu üzerine "deneyimli bir teknik direktörün teveccühü. teşekkür ederim" diye yanıt verdi.

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;