2014 Yerel seçim

Gökçek ve İnce'nin Twitter atışması

Yüksek Seçim Kurulu’nun Yalova’da seçimlerin iptal edildiğini duyurmasının ardından Melih Gökçek ve Muharrem İnce arasında Twitter üzerinden Yalova atışması yaşandı.

Konular: Türkiye
CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce Yalova'da seçimleri yakından takip etmişti. [AA]

ankara büyükşehir belediye başkanı melih gökçek, ysk'nın yalova'da seçimlerin iptal edildiğini açıklamasının ardından sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden chp grup başkanvekili ve yalova milletvekili muharrem ince'ye "sen ankara'ya gelemedin ama ben yalova'ya kamp kuracağım" diye yazdı. chp'li ince, bunun üzerine gökçek'e; "melih hodri meydan! yalova'da seçimin yenilenmesinden korkmayız!" diye yanıt verdi.

 

sosyal paylaşım sitesini aktif kullanan iki siyasinin bu atışmasının ardından, gökçek, muharrem ince'ye şu tweet'leri attı:

"muharremcim biz de bir ata sözü var bilir misin? azıcık düzeltip sana uyarladım. geçti ankara'nın pazarı sür atını yalova'ya:). muharrem sevin. unutma ki ben chp'de kime çatarsam o chp'ye genel başkan olur. sen sen ol, bu fırsatı iyi değerlendir. birlikte kk'yı terhis edelim. sen yalova'yı kaybedersin kk'da istanbul'u kaybetmişti. ama chp'ye seni genel başkan yaparız. bu kıyağımı unutma:)”

kaynak: twitter

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;