Şampiyonlar Ligi

‘G.Saray yaralı bir hayvan gibi’

Anderlecht Teknik Direktörü Hasi, Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri Galatasaray’ın yaralı bir hayvana benzediğini ve zor bir maç beklediğini söyledi.

Konular: Spor, Futbol, Galatasaray
Besnik Hasi, üzerlerinde baskı olduğunu söyledi. [Fotoğraf: EPA]

uefa şampiyonlar ligi d grubu beşinci maçında yarın galatasaray'ı konuk edecek anderlecht'te, teknik direktör besnik hasi, oldukça zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.

müsabakanın oynanacağı constant vanden stock stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, oyuncusu olivier deschacht ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan besnik hasi, içinde bulunduğu durum nedeniyle galatasaray'ı "yaralı bir hayvana" benzetti.

maçın favorisinin kim olduğuyla ilgili yöneltilen bir soru üzerine hasi, "galatasaray yaralı bir hayvan gibi. kesinlikle kolay bir maç olacağını düşünmemeliyiz. bu, büyük bir hata olur" dedi.

hasi, "biz, grup sıralamasındaki yerimizi değil, sadece yarın galip gelebilmeyi düşünüyoruz. gruptaki borussia dortmund maçında yenilmeyi hak etmiştik ama diğer maçlarımızda daha fazla puan toplamalıydık. çok genç ve cesur bir ekibimiz var. kuralar ilk çekildiğinde, hiç puan alamayacağımızı sanmıştık. şimdi ise daha iyisini hak ettiğimize inanıyoruz” dedi.

yarın yüksek seviyede bir avrupa mücadelesi olacağına dikkati çeken hasi, "galatasaray son zamanlarda iyi oynamıyor. yine de ortaya çıkacak mücadelenin seviyesi yüksek olacaktır. üzerimizde önemli bir baskı var" diye konuştu.

deschacht: kazanmak için oynayacağız

anderlecht'in deneyimli savunma oyuncusu olivier deschacht, kazanmak için sahada olacaklarını vurguladı.

avrupa kupalarındaki 80’inci maçına galatasaray karşısında çıkacağını aktaran deschacht, "bu benim gerçekleşen bir hayalim. fakat yarın bu hayali değil, yalnızca kazanmayı düşüneceğim. galatasaray ile ilk maçımız da zorlu geçmişti. yarın kazanmak için sahada olacağız" diye konuştu.

bir puanlı galatasaray’ın iki puanlı arsenal’e konuk olacağı maç yarın saat 21.45’te başlayacak.

istanbul’daki ilk maç 1-1’lik beraberlikle sona ermişti.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;