Türkiye

Köşk'te seçim sonrası ilk görüşme

Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan'ı Çankaya Köşkü'nde kabul etti. Köşk kaynaklarına göre Gül'ün yurt dışı gezisi nedeniyle öne alınan haftalık görüşme yaklaşık bir saat sürdü.

Konular: Türkiye
Cumhurbaşkanlığı sürecini, Erdoğan ile Gül'ün yapacağı 'görüşme' belirleyecek. [AA]

görüşmeye ilişkin duyuru cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinden yapıldı. gül'ün erdoğan'ı 18.00'de kabul edeceği açıklandı. içeriğe ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

ancak al jazeera'nin konuştuğu köşk kaynakları, cumhurbaşkanı abdullah gül'ün salı günü başlayacak üç günlük kuveyt ziyareti öncesinde haftalık olağan görüşme kapsamında erdoğan'la bir araya geleceğini, olağanüstü bir durumun söz konusu olmadığını söylediler. başbakanlık da görüşmenin 'haftalık olağan görüşme' kapsamında olduğunu duyurdu.

gül'ün cuma gününe kadar kuveyt'te olması planlanıyor.

görüşmede yerel seçim başta olmak üzere gündemin sıcak başlıklarının değerlendirildiği belirtiliyor.

kaynak: al jazeera ve anadolu ajansı

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;