NBA

LeBron'dan Miami'ye 18 sayı

NBA'de Cleveland Cavaliers, Miami Heat'i evinde 113-93 yendi. Yıldız LeBron James eski takımına karşı 18 sayılık bir performansla oynadı.

Konular: Spor, Basketbol
LeBron, Miami'de şampiyonluklar yaşadı [Reuters]

rakibine 20 sayı fark atan cleveland'da 20 sayı atan mozgov maçın da en skoreriydi. 18 sayı, 10 ribauntluk lebron james'in performansına thompson 17, kyrie irving 15 sayıyla eşlik etti.

kevin love ise bir pota altı mücadelesinde chalmers'ın müdahalesiyle gözünden sakatlandı. 20 dakika oyunda kalan love, 12 sayı üretti.

miami heat'te ise chalmers'ın 18, whiteside'ın 17 sayı 14 ribaunt, luol deng'in de 17 sayısı galibiyete yetmedi.

lebron james maçtan sonra yaptığı açıklamada eski arkadaşlarını gördüğünde anıların aklına geldiğini ve o şampiyonluk günlerini unutamadığını söyledi. 

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;