Transfer

Mourinho Drogba’nın peşinde

Chelsea’nin teknik direktörü Jose Mourinho, eski futbolcusu Didier Drogba’nın takıma dönme ihtimali olduğunu söyledi.

Konular: Spor, Futbol
Didier Drogba Galatasaray'da bir buçuk sezon forma giydi. [Fotoğraf: Getty Images]

ingiliz basınına koşuna portekizli teknik adam, "onu chelsea tarihinin en önemli golünü attığı için ya da iddia edildiği gibi bir yardımcı antrenöre ihtiyacım olduğu için istemiyorum. maçlar ve kupalar kazanmak istiyoruz ve didier, avrupa'nın en iyi forvetlerinden biri” dedi.

chelsea başkanı roman abromovic ile drogba’nın takıma dönmesi konusunu konuştuklarını vurgulayan mourinho, “kalbinin hala chelsea için attığını biliyoruz. başkanımız da bu aidiyetin farkında. transfer ihtimalini düşünüyoruz. oyuncu olarak bir ya da birkaç yıl daha bize katılacak mı göreceğiz" ifadelerini kullandı.

didier drogba, 2012’de şampiyonlar ligi’ni kazandıktan sonra sekiz sene formasını giydiği chelsea’den ayrılmıştı. yarım sezon çin’de şanghay şenhua forması giyen 36 yaşındaki golcü, 2013 başında galatasaray’a gelmişti. sarı kırmızılılar ile bir buçuk sene oynayan drogba, bir lig şampiyonluğu ve şampiyonlar ligi’nde çeyrek final başarıları elde etmişti.

kaynak: aa
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;