NBA

Orlando son saniyede kazandı

Atlanta Hawks’ı konuk eden Orlando Magic, son saniyede Tobias Harris’in basketiyle karşılaşmayı 100-99 kazandı.

Konular: Spor, Basketbol
Hawks'ın dokuz maçlık galibiyet serisi bu karşılaşma ile sona erdi. [Fotoğraf: AFP]

ev sahibinde maçı kazandıran tobias harris, 20 sayı, 6 ribaund ve 5 asist ile karşılaşmanın yıldızı oldu. even fournier 19, nikola vucevic 18 sayı ve 11 ribaund ile maçı tamamladı. hawks’ta jeff teague’in 24 sayı ve 8 asisti mağlubiyeti engelleyemedi. al horford 18 sayıyla parkeden ayrıldı.

ilk çeyrekte konuk ekip üstünlüğü vardı. beş sayı avantajla ikinci periyoda giren hawks karşısında toparlanan magic, devreye bir sayı geride 48-47 ile girdi.

soyunma odası dönüşü dengeye gelen karşılaşma son 12 dakikaya 72-72 eşitlik ile gitti. bitime 3.4 saniye kala kenardan topu oyuna sokan magic, harris’in zor pozisyondaki basketiyle karşılaşmayı 100-99 kazandı.

memphis uzatmada kazandı

philadelphia 76ers’a konuk olan memphis grizzlies, uzatmaya giden karşılaşmayı 120-115 kazandı. normal sürenin sonunda mike conley, bulduğu üçlükle karşılaşmayı uzatmaya götürdü.

conley, 36 sayı ve 9 asist ile galibiyeti takımına getiren isim oldu. zach randolph 24, courtney lee 19 sayıyla karşılaşmayı noktaladı. ev sahibinde robert covington 24 sayıyla takımının en skorer ismi oldu.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;