Fransa

Paris’teki kafeye saldırı anları

Cuma gecesi 129 kişinin öldüğü Paris’teki kafelerden birinin kurşunlanma görüntüleri ortaya çıktı. Genç bir kadının, saldırganın silahının tutukluk yapmasıyla kurtuluşu güvenlik kamerasına yansıdı.

Konular: Fransa, Avrupa, IŞİD

cuma gecesi paris’te 6 farklı noktada gerçekleştirilen saldırılarda 129 kişi öldü, yüzlerce kişi de yaralandı. the daily mail gazetesinin ulaştığı kayıtlarda, paris’in 11'inci bölgesinde bulunan bir kafenin kurşunlanma anları gözüküyor.

genç bir kadının, saldırganın silahının tutukluk yapmasıyla kurtuluşu güvenlik kamerasına yansıyor.

bir dakikadan kısa süren saldırıdan sonra silahlı kişi, diğer saldırganların kullandığı çalıntı seat marka araca binerken görülüyor.

görüntülerdeki kafede bulunan iki kişi hafif yaralandı. ancak kafenin çevresindeki beş kişi öldü.

the daily mail, kafenin adını güvenlik gerekçesiyle açıklamadı. gazeteye konuşan güvenlik kaynakları, saldırganın, hâlâ yakalanamayan 26 yaşındaki belçika doğumlu salah abdeslam olduğunun tahmin edildiğini belirtti. polis tarafından aranan salah’ın kardeşi brahim abdeslam, aynı gün voltaire bulvarı’ndaki bir restaurantın yakınlarında kendini havaya uçurmuştu.

Fransız güvenlik kaynakları, Abdeslam Salah'ın Paris saldırılarına katıldığı ve hâlâ kaçtığı düşünülen 8. saldırgan olabileceğini belirtiyor.

kaynak: daily mail 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;