Türkiye

Seçim merkezi önünde cinayet

AK Parti Beylikdüzü meclis üyesi aday adayı Coşkun Demirkol, seçim merkezi önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Demiröz, “Saldırının partimizle hiç bir şekilde alakası yoktur” dedi.

Konular: Türkiye
AK Parti Beylikdüzü seçim bürosu önünde cinayet işlenmişti. [DHA]

olay, beylikdüzü'ndeki ak parti merkez ilçe seçim koordinasyon merkezi'nin önünde oldu. ak parti beylikdüzü meclis üyesi aday adayı coşkun demirkol, seçim merkezi önünde silahlı saldırıya uğradı.

olay yerine gelen sağlık ekipleri, demirkol'un hayatını kaybettiğini belirledi.

'partimizle alakası yok'

ak parti beylikdüzü ilçe başkanı nevzat demiröz, silahlı saldırının tamamen bireysel bir meseleden kaynaklandığını belirterek, "partimizle hiç bir şekilde alakası yoktur" dedi.

ak parti'nin beylikdüzü'nde 168 meclis aday adayı, istanbul'da da 2 milyon üyesi bulunduğunu hatırlatan demiröz, "coşkun demirkol da meclis aday adaylarımızdan biriydi. saldırının partimizin seçim koordinasyon merkezinin önünde gerçekleşmiş olması tamamen bir tesadüften ibaret. seçim koordinasyon merkezimize hiç bir şekilde saldırı olmamıştır" dedi.

demiröz, saldırganın yakalanarak gözaltına alındığı bilgisini verdi. 

kaynak: ajanslar

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;