Ortadoğu

Yemen'de askeri uçak düştü

Başkent Sana'dan Hadaramevt kentine gitmek üzere havalanan araçtaki 10 asker hayatını kaybetti.

Haberin Öne Çıkanları

'Eğitim amaçlıydı'

Pilot da öldü

'Patlamalar oldu'

Boş bir alana düşen uçaktan dumanlar yükselmesi sebebiyle bölgeye çok sayıda itfaiye aracı sevkedildi. [Reuters]

yemen'de hadaramevt kentine gitmek üzere başkent sana'dan havalanan askeri uçak kalkıştan on dakika sonra düştü. savunma bakanlığı'nın 26sep.net isimli web sitesine verdiği bilgiye göre, pilot dahil, uçakta bulunan 10 asker hayatını kaybetti. 

fransız haber ajansı afp muhabiri, uçağın hassaba bölgesinde düştüğü bilgisini paylaştı. ajansa açıklama yapan bir havaalanı yetkilisi ise, ekibin uçakta eğitim amaçlı olarak bulunduklarını söyledi. 

bir görgü tanığı ise, uçağın düşüşünün ardından üç patlama yaşandığını aktardı. 

boş bir alana düşen uçaktan dumanlar yükselmesi sebebiyle bölgeye çok sayıda itfaiye aracı ve ambulans sevkedildi. 

kaynak: ajanslar 

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;