Türkiye

İki işçinin cesedine ulaşıldı

Trabzon-Çaykara'daki hidroelektrik santrali şantiyesinde meydana gelen çığın altında kalan dört kişiden ikisinin cesedine ulaşıldı.

Konular: Türkiye
Arama çalışmaları dere yatağında yoğunlaştırıldı. [Fotoğraf: AA]

trabzon'un çaykara ilçesindeki hidroelektrik santrali (hes) inşaatında çalışırken cumartesi günü çığ altında kalan dört işçiye ikisinin cesedine ulaşıldı.

trabzon valisi abdil celil öz, 10 ocak cumartesi günü meydana gelen çığın altında kalan işçilerin bulunması için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü söyledi.

trabzon büyükşehir belediye başkanı orhan fevzi gümrükçüoğlu, olayın meydana geldiği bölgenin yüksek olması nedeniyle kar ve tipinin çalışmaları zaman zaman aksattığını ifade ediyor. 

telefonu çalıyor

çığ altındaki işçilerden lokman çelik'in yakınları cep telefonunun çaldığını ama kimsenin cevap vermediğini söyledi. çığ altındaki diğer işçilere ulaşma çalışmaları üçüncü gününde devam ediyor. operasyona afad koordinasyonunda 35 kişilik ekip katılıyor. 

İki çocuk babası Nusret Er Adana'da toprağa verildi. [Fotoğraf: AA]
ölen işçi toprağa verildi

çaykara’nın karaçam bölgesi kavlatan mevkiinde özel bir şirkete ait hes tüneli girişinde 10 ocak cumartesi günü beş işçi çığ altında kalmıştı. nusret er'in cenazesine şirket çalışanları ulaşmıştı. 

çığ altında hayatını kaybeden işçi nusret er'in cenazesi, ailesi tarafından trabzon'dan adana'ya getirildi. iki çocuk babası er'in cenazesi, adana’nın sarıçam ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

kaynak: aa

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;